Jaarbeurs vol actie

In Nederland werkt de Fiets en Wandelbeurs op 2, 3 en 4 maart 2018 samen met E-bike Xperience en Bike MOTION Benelux. De locatie is weer Jaarbeurs Utrecht. Uitgangspunt is dat de gecombineerde events elkaar aanvullen en versterken. In de praktijk betekent dit: u komt als exposant in contact met méér doelgroepen op het brede gebied van fietsen, wandelen en outdoor.

Eigen identiteit

De consument kan bij de aankoop van een ticket voor een van de evenementen, gratis de andere twee bezoeken. Elk evenement behoudt zijn eigen identiteit en voert een eigen publiciteits- en promotiecampagne. Voor de Fiets en Wandelbeurs blijft het recreatief wandelen en het recreatief fietsen de 'core business'. Hierdoor bent u als exposant verzekerd van kwalitatief goede bezoekers die oprecht geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten.

B2B-programma

Momenteel werken we een breed programma uit. De ochtend van vrijdag 2 maart zal, voor het deel van de Fiets en Wandelbeurs, in het teken staan van een B2B-programma in samenwerking met Bike MOTION Benelux en E-bike Xperience. 's Middags zwaaien de poorten van Fiets en Wandelbeurs en E-bike Xperience open voor het publiek, tot circa 18.00 uur. Dit betekent uiteraard dat de opbouw van de beurs al op woensdag 28 februari 2018 begint, een dag eerder dan gebruikelijk.

De locatie van de Fiets en Wandelbeurs naast E-bike Xperience blijft ongewijzigd ten opzichte van voorgaande jaren.

 directinschrijven2


Fiets en Wandelbeurs, e-bike Challenge en Mount Expo


Blader door onze brochure 2018

Nieuwsbrieven

Meld u aan voor onze nieuwsbrieven


Factsheets:

Factsheet Fiets en Wandelbeurs 2017 Utrecht

Factsheet Fiets en Wandelbeurs 2017 Gent

twitter

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer infomatie.

foto: Meinema