Jaarbeurs vol actie

In Nederland werkt de Fiets en Wandelbeurs op 2, 3 en 4 maart 2018 samen met E-bike Xperience en Bike MOTION Benelux. De locatie is weer Jaarbeurs Utrecht. Uitgangspunt is dat de gecombineerde events elkaar aanvullen en versterken. In de praktijk betekent dit: u komt als exposant in contact met méér doelgroepen op het brede gebied van fietsen, wandelen en outdoor.

Eigen identiteit

De consument kan bij de aankoop van een ticket voor een van de evenementen, gratis de andere twee bezoeken. Elk evenement behoudt zijn eigen identiteit en voert een eigen publiciteits- en promotiecampagne. Voor de Fiets en Wandelbeurs blijft het recreatief wandelen en het recreatief fietsen de 'core business'. Hierdoor bent u als exposant verzekerd van kwalitatief goede bezoekers die oprecht geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten.

Geen B2B-programma, wel open voor pers

In tegenstelling tot eerdere berichten heeft de Fiets en Wandelbeurs geen B2B-programma. Jaarbeurs en de RAI Vereniging houden in de ochtend tussen 10.00 en 12.00 uur wel een B2B-bijeenkomst. Deze staat met name in het teken van de uitreiking van diverse Fiets Awards en een netwerkmoment van themaland Zwitserland. Deze bijeenkomst is alleen te bezoeken op uitnodiging en met een geldig ticket. Wilt u zich hiervoor aanmelden? Stuur een dan een mail naar Stefan Maas, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook is de Fiets en Wandelbeurs vrijdag 2 maart om 10.00 uur al open voor de pers. Journalisten kunnen zich op dat moment oriënteren op het aanbod op de beurs en contacten leggen met reeds aanwezige exposanten.

Ook het event Bike MOTION Benelux opent die dag om 10.00 uur de deuren voor vakbezoekers. Deze Bike MOTION-vakbezoekers zijn eveneens welkom bij de Fiets en Wandelbeurs vanaf 10.00 uur.

Journalisten en vakbezoekers kunnen van 10.00 tot 12.00 uur nog geen gebruikmaken van het fietsparcours. Ook is E-bike Xperience voor hen niet toegankelijk, daar wordt het fietsparcours nog opgebouwd.

Verder zijn de terrassen/cateringpunten dan nog niet geopend.

Vanaf 12.00 uur zijn de hallen geopend voor het publiek.

De locatie van de Fiets en Wandelbeurs naast E-bike Xperience is ongewijzigd ten opzichte van voorgaande jaren.

Fiets en Wandelbeurs, e-bike Challenge en Mount Expo


Blader door onze brochure 2018

Nieuwsbrieven

Meld u aan voor onze nieuwsbrieven


Factsheets:

Factsheet Fiets en Wandelbeurs 2017 Utrecht

Factsheet Fiets en Wandelbeurs 2017 Gent

twitter

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer infomatie.

foto: Debby Gosselink