Fietstestparcours

Laat het publiek uw fietsen, fietskarren en ander materiaal uitproberen.

Deelname

U kunt zich bij inschrijven aanmelden voor dit onderdeel. 

Indien noodzakelijk stellen wij een maximum aantal fietsen per exposant vast.

Materiaal kunt u tot uiterlijk een uur voor openingstijd afleveren. Zondag direct na sluiting van de beurs kunt u het weer afhalen, doch in elk geval voor 18.00 uur zondagavond.

Toezicht

Bij het testparcours is toezicht aanwezig. Hoewel wij ons uiterste best doen om de gang van zaken ordelijk te laten verlopen, kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor beschadiging of diefstal.

Uitvoering

Wij richten het parcours ruim en sober in. Daardoor is er optimaal de ruimte om te fietsen en kunnen wij de prijzen laag houden. Speciaal voor tandems en elektrische fietsen is er een apart deel ingericht.

 

Uitgiftepunten

Algemeen uitgiftepunt

Alle 'normaal' aangemelde fietsen,  worden aan het publiek aangeboden vanuit dit uitgiftepunt.

Elektrische fietsen

Elektrische fietsen hebben een eigen uitgiftepunt. Medewerkers zijn hier in staat specifieke vragen over deze fietsen te beantwoorden.

Tandems

Ook tandems hebben een eigen uitgiftepunt. Leden van de tandemclub zijn aanwezig om vragen vanuit het publiek deskundig te beantwoorden.

Uw eigen uitgiftepunt

Wanneer u zelf het publiek ter plekke wilt informeren en de fietsen wilt overhandigen, dan kunt u ook uw eigen uitgiftepunt reserveren. Hier kunt u een tent of stand opbouwen en reclame-uitingen plaatsen.

Afmeting is 3x3 meter.

Tarieven vindt u op de pagina prijzen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrieven

twitter

Bekijk de brochure.   

Exposanten aan het woord

foto: Nanda van Hoek