Geslaagde combinatie van drie beurzen

Hicle Outdoor

Voor haar zesde editie - de eerste in Flanders Expo - kreeg de Fiets en Wandelbeurs het gezelschap van twee andere evenementen: e-bike Challenge en Mount Expo. 15.532 bezoekers bezochten de beurs onder de vlag van Hicle Outdoor om inspiratie op te doen voor een actieve vakantie of om een (elektrische) fiets te testen. Die combinatie van wandel-, fiets- en klimverhalen sprak het publiek duidelijk aan. 

 

Mensen inspireren

Meer dan 400 exposanten uit de toeristische sector, de reissector, de fiets- en de outdoorwereld presenteerden hun aanbod aan routes, vakanties, wandelschoenen en trekkingfietsen. Daarnaast deelden tientallen doorwinterde wandelaars, fietsers en klimmers hun verhalen en tips met het zeer geïnteresseerde publiek. Wandelroute van het Jaar werd het Groot-Frieslandpad, Fietsroute van het Jaar La Vélo Francette. Kortom, de Fiets en Wandelbeurs maakte haar bestaansreden ook deze keer waar: mensen inspireren en 'op weg' zetten naar een actieve vakantie.

e-bike Challenge

Helemaal nieuw was e-bike Challenge. De elektrisch aangedreven fiets boomt en dat was in Flanders Expo duidelijk merkbaar. Fietsfabrikanten presenteerden tientallen nieuwe modellen e-bikes, e-mountainbikes en speed pedelecs, waarmee het publiek uitgebreid testrondjes kon draaien op het fietsparcours. Alleszins een geslaagd evenement.

Mount Expo

Ook nieuw was de combinatie met Mount Expo, de bergsportbeurs van de Klim en Bergsportfederatie. Gespecialiseerde info over bergwandelen en bergbeklimmen gecombineerd met spannende verhalen van klimmers en alpinisten brachten het publiek in hogere sferen.

2018

Volgend jaar is er weer een Hicle Outdoor, 10 en 11 februari 2018.

 

 

 directinschrijven2


Fiets en Wandelbeurs, e-bike Challenge en Mount Expo


Blader door onze brochure 2018

Nieuwsbrieven

Meld u aan voor onze nieuwsbrieven


Factsheets:

Factsheet Fiets en Wandelbeurs 2017 Utrecht

Factsheet Fiets en Wandelbeurs 2017 Gent

twitter

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer infomatie.

foto: Nanda van Hoek