Pers en promotie

Dagbladen

De landelijke dagbladen en regionale kranten in zowel Nederland als Vlaanderen weten dat de Fiets en Wandelbeurs een evenement is waar veel van hun lezers in geïnteresseerd zijn. Fietsen, buitensportartikelen en reisreportages van fietsende of wandelende reporters komen voorafgaande aan de beurs voor het voetlicht.

  

Magazines en online media

Met vrijwel alle bekende buitensportbladen, fietsmagazines, wandelkranten en op fietsen en wandelen gerichte websites en Facebookpagina's, maken wij goede afspraken over aandacht voor onze evenementen. Hiermee wordt de juiste doelgroep direct bereikt. 

 

Banner en Adwords campagne

In de weken voorafgaand aan de beurzen voeren wij een uitgebreide bannercampagne op relevante websites en een Google AdWords-campagne.

 

Radio en tv

Met regionale en/of nationale radio- en tv-zenders maken wij afspraken over aandacht voor de Fiets en Wandelbeurzen.

 

Persberichten op uitgekiende momenten

Persberichten verspreiden wij breed maar ook gericht. In de weken voor de beurs gaat regelmatig aan de Fiets en Wandelbeurs gerelateerd nieuws naar buiten.

 

Social media

Wij maken actief gebruik van Twitter (@fenwbeurs) en Facebook (Fiets en Wandelbeurs Nederland Official Fan Page / Fiets en Wandelbeurs Vlaanderen) Hier brengen wij onder meer producten van deelnemers onder de aandacht.

 

Perskamer

In Jaarbeurs Utrecht is de perskamer in de hal bij Entree Oost (zijde NS-station/centrum) . Hier kunnen journalisten zich accrediteren. Als exposant bent u welkom om er uw informatie neer te leggen.

De locatie van de perskamer in Flanders Expo in Gent is bij de Flex Lounge, achter de lezingzalen. Journalisten ontvangen een uitnodiging. Of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , ook voor uw aanbod van persmappen of informatie over noviteiten.

 

Perspresentaties

Wij bieden zalen op maat aan met alle faciliteiten zoals technische voorzieningen, borrels en lunches. Een uitstekende gelegenheid voor perspresentaties van bijvoorbeeld primeurs.

 

Persagenda

Voorafgaand aan de beurs verspreiden wij een agenda met een overzicht van de persmomenten. Hierin kan ook uw presentatie worden opgenomen.

 

Neem bij verdere vragen gerust contact op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Direct inschrijven voor deelname Fiets en Wandelbeurs


Fiets en Wandelbeurs, e-bike Challenge en Mount Expo


Deze website bevat cookies. Door het gebruik gaat u hiermee akkoord. Meer informatie...

Nieuwsbrieven

Meld u aan voor onze nieuwsbrieven


Factsheets:

Factsheet Fiets en Wandelbeurs exposeren Utrecht

Factsheet Fiets en Wandelbeurs Gent

twitter

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer infomatie.

foto: Nanda van Hoek